Era te forta dhe temperatura deri ne -7 grade, cfare na pret nga neserDuke filluar nga nesër moti do të përkeqësohet. Sipas parashikimeve të sinoptikanëve, bregdeti ynë do të përfshihet nga era të fuqishme me drejtim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *