Pak je Podium!Zo, independent woman! Is het niet heerlijk om gewoon ongegeneerd jouw verhaal te kunnen vertellen? Om te shinen op video en voor publiek? Dat dacht ik!

Ik heb zoiets gaafs! Mijn online presentatiecursus ‘Pak je Podium!’ Voor vrouwen die het zat zijn om bescheiden te zijn, en hun verhaal willen vertellen. En dat kan jij ook! Ik leer je video’s maken helemaal zoals jezelf en je presenteren voor publiek.

Ik ben Eva Brouwer, presentator, dagvoorzitter en oprichter van het online platform Pret-a-Present. En stap voor stap, geef ik je uitleg over techniek en alle handvaten die je nodig hebt. En het mooie is: De cursus eindigt met een live event, waar jij gewoon letterlijk je podium pakt! Huppetee, in de spotlight! Ik kan je vast verklappen, dat geeft zo’n boost aan je zelfvertrouwen, niet normaal!

Kijk op www.pakjepodium.nl en doe mee, we beginnen 25 april, dus wees er snel bij, want dit wil je niet missen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *