Vlaamse stand-up comedian Bas Birker nodigt JOU uit!Traditiegetrouw presenteert VZW ‘t hART voor Iedereen in het najaar haar jaarlijkse comedy benefiet.
En dit jaar is het een editie om je vingers bij af te likken. Letterlijk.

Al vanaf 13 uur zijn de deuren van coStA geopend voor het publiek. Niet alleen zijn er vrijwilligers van ‘t Hart aanwezig om u alles te vertellen over de dit jaar te steunen projecten, ook is de bar geopend en kunt u genieten van een overheerlijke late lunch uit de OTTO foodtruck.
Natuurlijk is er na de show ook nog ruimte om te borrelen en te eten. Dus lunch skippen en gewoon dineren is ook een aardige optie.

Om 15 uur stipt begint de show, en ‘t Hart zou ‘t Hart niet zijn als er geen denderende line-up stond te popelen:
Michael Van Peel behoeft geen enkele introductie meer. Veruit de beste conferencier die ons land kent en daarnaast ook columnist, wereldreiziger, zweefvlieger en grappig.
Jeron Dewulf tekende met ‘Survival of the fattest’ voor de beste showtitel van het seizoen. En de show zelf mocht er ook wel zijn. Foute vriend, topimprovisator, veganist en toch hilarisch.
Nieuwe talenten Jasper Posson en Wim Janssens schreven allebei in hun korte carrière al een heuse comedywedstrijd op hun naam. Dat niemand nog ooit van die wedstrijden hoorde en u dus ook nog nooit van hen mag de pret niet drukken.
Nederlandse Merksemnaar Bas Birker nam in december zijn dvd op in het sportpaleis en vroeg direct daarna de Belgische nationaliteit aan. Dus met een beetje mazzel is hij op tijd terug van het districtshuis om de show in goede banen te leiden.‘

‘ t hART voor iedereen vzw zet zich in om burn-out te helpen bestrijden. Burn-out is één van de belangrijkste gezondheidszorgen vandaag maar praktische ondersteuning blijft gebrekkig. Dankzij ‘t hART kunnen mensen met burn-out coaching programma’s volgen die hen terug uit het dal helpen en nieuwe kansen geven en wordt er tevens onderzoek verricht over hoe we eerder en beter kunnen ingrijpen om een blijvende verandering teweeg te brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *